دکتر آقامیری:

نظام موضوعات دریا با مشارکت ۱۴ واحد دانشگاه آزاد اسلامی احصا شد

۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۸ کد : ۶۲۷۴ اخبار و رویدادها
نظام موضوعات دریا با مشارکت ۱۴ واحد دانشگاه آزاد اسلامی احصا شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در مراسم اختتامیه رویداد چالش نوآوری «طراحی دستگاه حفاظت از خوردگی جریان تزریقی در شناورها»، گفت: نظام موضوعات دریا با مشارکت ۱۴ واحد دانشگاه آزاد اسلامی احصا شده و این موید اهتمام این دانشگاه در حوزه دریا است.

دکتر محمودرضا آقامیری  در این مراسم که توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)  برگزار گردید، افزود: رهبر معظم انقلاب در سال ۹۰ و در جمع مسئولین حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری به مسئله خوردگی در خلیج فارس تأکید داشتند.

وی خاطرنشان کرد: پرداختن به چنین موضوعی در راستای مطالبات مقام معظم رهبری، اتفاق مبارکی است که می‌تواند چالش‌های این حوزه را برطرف نماید. نظام موضوعات دریا با مشارکت ۱۴ واحد دانشگاه آزاد اسلامی احصا شده و این مؤید اهتمام این دانشگاه در حوزه دریا است. چهار عنوان دیگر از نظام موضوعات حوزه دریا به زودی معرفی خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اظهار داشت: اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب این روزها موجب مباهات و افتخار ایران و ایرانیان شده است که باید این مجاهدت‌ها  را گرامی‌ داشت.

نظر شما :