برگزاری نشست مرکز رشد واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت

۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۵ کد خبر : ۵۳۳۹ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۷۴

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: با پیگیری مرکز رشد واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، نشست جمعی از مدیران حوزه پژوهش با مدیریت مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید.

مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت از سال ۱۳۸۱ فعالیت خود را آغاز نموده و به عنوان یکی از مجموعه های پیشرو در حال حاضر دارای ۳۵ شرکت مستقر است.

در این جلسه ضمن معرفی تجارب و ظرفیت­های موجود طرفین، زمینه های همکاری مشترک در حوزه های مختلف صنعت و نانو مورد بررسی قرار گرفت.

خاطر نشان می شود در خاتمه این نشست از برخی واحد های فناور و شرکت های پیشرو این مجموعه که در رابطه با مدل کسب و کار و درآمد زایی دانش محور فعالیت می کنند بازدید و در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

نظر شما :