دومین فراخوان انتخاب ایده ها و نمونه محصول های برتر مرکز رشد واحدیادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۷ کد : ۴۷۳۳ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۶۷

دکتر علیرضا پازکی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری اظهار داشت: این مرکز در نظر دارد در راستای فرهنگ سازی هرچه بیشتر پژوهش کیفیت محور، ارتقاء نقش و جایگاه پژوهش­های دانش محور و کاربردی، حرکت در مسیر  دانشگاه­های نسل سوم و چهارم، تشکیل بانک ایده و تشویق صاحب نظران از طریق فراخوان، اید­ه­ها و نمونه محصول­های برتر را انتخاب و در مرکز رشد مستقر نماید.

ایده برتر باید قابلیت تبدیل به ایده فناورانه و ورود به فرآیند تجاری­سازی در حوزه های مختلف فنی­­- مهندسی، کشاورزی، علوم پایه، فرهنگ و هنر و علوم انسانی داشته باشد.

ضوابط انتخاب ایده برتر

• برخورداری از توان بالقوه در خصوص تجاری شدن در رشته مربوطه
  • نوآورانه بودن بنا به تشخیص داوران تخصصی
  • اثر بخشی در حوزه فرهنگی و اجتماعی
  • پاسخگویی به نیازهای ملی بر اساس اسناد بالادستی حوزه علم و فناوری کشور
  • توجیه فنی، اقتصادی و فرهنگی

نحوه تشویق و قدردانی از ارائه دهندگان ایده و نمونه محصول­­های برتر

1- اولویت بررسی و استقرار در مرکز رشد واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

2- امکان برخورداری از کمک هزینه ساخت نمونه کالا / محصول

3- اولویت بهره برداری از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی برای ساخت نمونه محصول

4- اولویت در اختصاص فضاهای کارگاهی جهت تجاری سازی محصولات

5- حضور رایگان در کارگاه های آموزشی در راستای توانمندسازی کارآفرینان و ارتقاء کیفی محصولات و خدمات

6- تقدیر و تجلیل در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش

7- ارائه خدمات مشاوره­ای به منظور اخذ مجوز دانش­بنیان

از کلیه اعضای هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان، صاحبان صنایع و مشاغل دعوت به عمل می­آید

جهت ارائه ایده و نمونه محصول به آدرس: http://groowth.iausr.ac.ir/fa قسمت فرم رشد مراجعه و نسبت به ثبت اطلاعات تا تاریخ 97/3/31 اقدام نموده و جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 55229261 تماس حاصل فرمایند.

( ۱ )

نظر شما :